Žieminio-plovimo-skyscio-koncentratas-1-l

Tai – žieminio langų apiplovimo skysčio koncentratas, apsaugantis nuo užšalimo langų apiplovimosistemą.

Sudėtyje esančios aktyviosios medžiagos puikiai nuplauna purvą,druskas ir kitas apnašas.
Nepažeidžia dažytų, chromuotų, polimerinių ir guminiųpaviršių. Nesukelia plastikinių dalių (žibintų) skeldėjimo.

Sudėtyje esantys vandenįminkštinantys priedai apsaugo langų apiplovimo sistemą nuo užkalkėjimo.
Yra malonaus citrinų kvapo. Sudėtyje nėra sveikatai kenksmingų medžiagų. Skystis apsaugotas nuo vaikų karčiosiomis medžiagomis.


 

SONAX žieminiam langų apiplovimo skysčio koncentratui skirti aukščiausi GTÜ testo balai

Techninės kontrolės įmonė (GTÜ) kartu su europos automobilių klubu (ACE) palygino dešimt žieminių automobilių stiklų ploviklių (penkis koncentratus ir penkis paruoštus naudoti). Testo nugalėtojas buvo SONAX žieminis langų apiplovimo skysčio koncentratas, kuris buvo įvertintas kaip „labai rekomenduojamas“.

Langų plovimo skysčiai buvo tikrinmi žiemos salygomis temperatūrą reguliuojančiame stende. SONAX koncentratas parodė geriausias savybes plaudamas suodžių, silikono, aliejaus ir anijoninių aktyviųjų paviršiaus medžiagų mišinį. Šiam plovikliui užteko dviejų valytuvo ciklų.  Blogiausiai pasirodžiusiam konkurentui nepavyko nuvalyti stiklo ir per  dešimt valytuvo ciklų. Taigi, SONAX langų apiplovimo skystis nors ir iš pradžių atrodo brangus, tačiau tai ekonomiškiausias skystis skaičiuojant sąnaudas vienam apiplovimui.

GTÜ organizacijos ekspertai kritikuoja kai kurių langų plovimo skysčių instrukcijas: dažnai neužšalančių iki -60 žieminių langų apiplovimo skysčių koncentratų naudojimo instrukcijoje, rašoma jog galima juos naudoti neskiestus. Tačiau tai iš tikrųjų nėra rekomeduojama, nes žieminis koncentratas gali pašalinti purvą nuo stiklų paviršiaus nepalikdamas nešvarumų ar „dryžių“ tik sumaišius jį su vandeniu. Svarbu pabrėžti jog žieminio stiklų apiplovimo skysčio valymo galia yra žymiai svarbesnė nei užšalimo temperatūra.

232300 SON

 

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.