langŲ-plovimo-skystis-vasarinis-sonax-ocean-fresh-4-l-preke-nesiunciama

ŠI PREKĖ NESIUNČIAMA PER SIUNTŲ TARNYBAS

Vasarinis automobilio stiklų plovimo skystis. Paruoštas naudojimui. Gaivaus jūros kvapo.

Skirtas automobilio stiklų ir žibintų valymui. Suteikia puikų matomumą vos per kelias sekundes. Nepalieka dryžių ar nešvarumų. Visiškai saugus dažytiems, guminiams ir plastikiniams paviršiams. Nesukelia žibintų paviršiaus trūkinėjimo. Taip pat puikiai tinka vėduokliniams purkštukams ir visiems modernių valytuvų tipams.

Greitai ir efektyviai pašalina visus nešvarumus (įskaitant vabdžių, alyvos ir silikono liekanas). Suteikia maksimalų matomumą vos keliais valytuvų judesiais. Puikiai tinka Matrix LED, lazeriniams ir ksenoniniams žibintams.

NAUDOJIMAS: Skystis paruoštas naudojimui - pilkite į stiklų apiplovimo bakelį automobilyje. Apsaugotas nuo užšalimo.

SONAX PATARIMAS: Geriausiam matomumui pasiekti ir vairavimo saugumui užtikrinti žiemos periodu rekomenduojama naudoti SONAX žieminį stiklų ploviklį.

Sudėtyje yra kartaus skonio priedų apsaugai nuo vaikų.

Sudėtis: <5% anijoninės aktyviosios pavišiaus medžiagos, kvapai, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, sodium pyrithione.

Atsargiai. Sudėtyje yra 2-methylisothiazol-3(2H)-onas. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Mūvėkite apsaugines pirštines. PATEKUS ANT ODOS: Plauti dideliu vandens kiekiu. Jeigu sudirginama oda arba ją išberia: kreiptis į gydytoją. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Turinį/talpą išpilti (išmesti) - šalinti pagal vietines / regionines / nacionalines / tarptautines taisykles.

Tūris: 4L

Gamintojas: Sonax GmbH, Vokietija

03884050-490

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 3.20€