lempuČiŲ-rinkinys-m-tech-h7-led--lsal7--pastiprintos-200-

LEMPUČIŲ RINKINYS M-TECH H7 LED ( LSAL7 ) PASTIPRINTOS 200 %

LSAL serija – tai novatoriška lempučių linija, kurią siūlo M-TECH. Svarbiausias jos bruožas – kompaktiška konstrukcija, kuri neturi tradicinės iš „lemputės“ išeinančios sijos ir nereikalauja jungti papildomų modulių. Jos užduotis – kuo labiau priminti tradicinę halogeninę lemputę. Dėl šių priežasčių tokie sprendimai vadinami „viskas viename“.

Visuose gaminiuose sumontuoti LED diodai, pagaminti naudojant modernią CSP LED technologiją, kuri pasižymi itin dideliu efektyvumu. Unikalus LSAL serijos LED lempučių dizainas, nedidelis dydis ir su aliuminio korpusu integruotas pagrindas žymiai palengvina montavimą net ir ten, kur erdvė yra ribota. Kitas elementas, kurį verta paminėti, yra nuimamas flanšas, kuris leidžia sumažinti komplekto montavimo vargus. LSAL serija suderinama su 12V ir 24V instaliacijomis, o šviesos spalvos temperatūra yra 6500K.

Lemputėse sumontuota aktyvi aušinimo sistema, kuri turi papildomos įtakos gaminio tarnavimo laikui.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS :
- stiprūs, efektyvūs CSP diodai
- metalinis korpusas
- aktyvus aušinimas
- kompaktiškas dydis, kad būtų lengviau montuoti
- dviguba temperatūros reguliavimo sistema
- lengvas montavimas, netrukdant elektros sistemai
- patrauklus kainos ir kokybės santykis

SPECIFIKACIJA:
Pavadinimas: H7
Galia: maks. 50W
Įtampa: 9-32V
Šviesos srautas: maks. 5000lm
LED tipas: CSP 1860
Spalvos temperatūra: iki 6500K
Aušinimas: aktyvus
Korpusas: aliuminio lydinys
TARNAVIMO trukmė: iki 30 000 val

ATKREIPKITE DĖMESĮ: šios LED lemputės neturi ECE patvirtinimo, todėl jų naudojimas šiuo metu nepatvirtintas naudoti viešuosiuose keliuose. Be to, jų įdiegimas gali sukelti lemputės klaidos pranešimą, kuris bus rodomas transporto priemonėje esančioje kompiuterinėje sistemoje/prietaisų skydelyje.

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 39.00€