transmisinĖ-alyva-hexol-synline-torsion-atf-1l

Hexol SYNLINE ATF Torsion yra aukštos kokybės sintetinė automatinių transmisijų alyva, kuri rekomenduojama lengviesiems automobiliams, komercinėms transporto priemonėms ir kitai komercinei bei pramoninei įrangai. Taip pat tinkama naudoti hidraulinėse sistemose, kuriose reikaujama naudoti dėvėjimąsi mažinančių priedų turinčias alyvas, pasižyminčias puikiu takumu prie žemose temperatūrose.
Duomenys:
GM Dexron III H; MAN 339 Typ V1-Z1, Allison C-4, Allison TES 389, MB 236.1, Caterpillar TO-2, Voight H55.6335, ZF TE-ML 04D, 05L, 09, 14A, Toyota T-III, Ford Mercon, Suzuki ATF Oil

Hexol – Kanadoje įkurtas tepalų ir alyvų prekinis ženklas, gaminamas Europos gamykloje. Hexol istorija prasidėjo prieš 25 metus ir per šį laikotarpį stipriai patobulėjo tiek asortimento, tiek kokybės prasme. Produktai yra platinami daugiau nei 21 šalyje. Asortimentą sudaro daugiau nei 150 skirtingų produktų, tokių kaip tepalai, alyvos ir autochemija. Hexol pagrindinis tikslas yra lankstumas ir prisitaikymas prie kliento poreikių. Produktai gaminami taip, kad atitiktų aukščiausius šių laikų technologinius poreikius.

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 5.40€