dac-Žieminis-stiklu-ploviklis-15°c-4l--svelnus-kvapas-new-car--nesiunciama-per-siuntas-

ŠI PREKĖ NESIUNČIAMA PER SIUNTŲ TARNYBAS

DAC Stiklų ploviklis "-15 °C New Car"

Dėl naujos "DAC Polymer" formulės stiklų ploviklis pasižymi puikiomis valymo savybėmis bet kokiomis oro salygomis. Polimerai ant stiklo sukuria nematomą plėvelę, dėl kurios vėliau daug lengviau nuvalyti kelio purvą, druską ar vabzdžių liekanas. Ploviklio sudėtyje nėra agresyvių medžiagų, todėl jis nekenkia chromuotoms, plastikinėms ir guminėms automobilio detalėms. Tinkamas tiek žiemą, tiek vasarą. Naudoti vadovaujantis automobilio naudojimo instrukcija. Pilti į automobilio stiklų plovimo indelį. Kristalizacijos pradžios temperatūra ne aukštesnė kaip -15 °C.

• Nauja "DAC Polymer" formulė
• Švelnaus kvapo
• Apsaugo nuo kalkėjimo

ATSARGIAI! Degūs skystis ir garai. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, karštų paviršių, žiežirbų, atviros liepsnos arba kitų degimo šaltinių. Nerūkyti. Gaisro atveju: Gesinimui naudoti ABC serijos gesintuvą. Laikyti gerai vėdinamoje vietoje. Laikyti vėsioje vietoje. Turinį/talpyklą šalinti pagal atskirų atliekų surinkimo taisykles.

Sudėtyje yra: Kvapai

Gamintojas: Danushis Chemicals, Lietuva

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.