areon-sticks-verano-azul-oro-gaiviklis-namams-150ml-

likę 2 vnt

AREON STICKS VERANO AZUL oro gaiviklis namams 150ml

Šį šviežią, lengvą, permatomą aromatą norisi įkvėpti pilna krūtine vėl ir vėl, prisimerkus iš malonumo.
Aukštos klasės aromatinė kompozicija suderina savyje kiek sūroką jūros brizą, žaliosios citrinos kartu su spygliuočių natomis švelnumą, elegantišką bergamotės alsavimą ir minkštą, kvapnų pačiulių drėgnumą. Taip kvepia pati harmonija!
Netgi labiausiai pavargęs ir suirzęs šeimos narys paliks visas savo problemas už namų slenksčio, vos tik pajaus šį nuostabų ramybės bei švaros kvapą.
Net kaprizingiausias ir įnoringiausias Grožio salono klientas, vos įkvėpęs šio aromato, šypsosis ir elgsis geranoriškai. Patalpoje, kurioje dvelkia Areon Home Perfume Verano Azul tiesiog nedera pykti – galima tik džiaugtis gyvenimu!

"AREON" - tai pirmaujantis rytų ir šiaurės Europoje, o tame tarpe ir Lietuvoje automobilinių ir buitinių kvepalų gamintojas, kurio produkcija jau pelnė Lietuvos pirkėjų pasitikėjimą. "AREON" produkcijos gamyboje naudojamos pirmaujančios technologijos, bei natūralios žaliavos, o pačių aromatų kūrimo procese dalyvauja Chanel, Dior, Kelvin Klein parfumeriai. O tai leidžia pagaminti itin kokybiškus kvepalus.

Naudojimas: Atsukti dangtelį ir nuimti plastikinį kamštį. Užsukti dangtelį ir įdėti lazdeles į buteliuką. Kvapo intensyvumą galite reguliuoti keisdami lazdelių, dedamų į buteliuką, skaičių. Padidinus lazdelių skaičių, didinamas intensyvumas.

Dėmesio: įstatyti oro gaiviklis ant stabilaus, horizontalaus paviršiaus, vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Vengti kvepalų ar lazdelės sąlyčio su bet kuriais paviršiais, nes skystis gali pažeisti paviršiaus dangą. Laikyti ir naudoti esant temperatūrai nuo 5°С iki 30°С. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Gamintojas nėra atsakingas už bet kokią žalą, kuri gali atsirasti dėl neteisingo šio produkto naudojimo.

Reali prekių išvaizda gali skirtis nuo nuotraukoje pavaizduotos prekės.

ARESTICKSVAZ/150

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 7.99€