sonax-kebulo-apsauginis-vaskas-sudetyje-yra-carnauba-vasko250ml

Aukštos kokybės vaško sandarinimas dažų dangai. Apsaugo ir prižiūri beveik naujus ir poliruotus visų tipų dažus. Aukštos kokybės vaškai - kaip Carnauba vaškas - ilgai apsaugo nuo atmosferos poveikio. Itin lengva naudoti. Ypač švelniai veikia dažus ir būtinas transporto priemonės vertei išlaikyti. Atgaivina spalvas ir pagerina dažų spindesį. Sudėtyje nėra abrazyvinių medžiagų.

Kai automobilis jau švarus ir sausas, ateina eilė vaškavimui. Ši procedūra taip pat atliekama rankomis, naudojant itin kokybišką „Carnauba“ vašką. Amerikoje iš tam tikrų medžių išgaunamas vaškas specialiomis kempinėlėmis įtrinamas į visas dažytas kėbulo dalis. Kai vaškas nudžiūva ir paviršius pasidaro matinis, specialia šluoste vaškas nuvalomas, įtrinant jį į kėbulą ir taip suteikiant paviršiui blizgesio efektą. Tai – ne sudėtingas, tačiau ypatingo kruopštumo reikalaujantis procesas: jei liks vašku nepadengtų paviršių, saulėtą dieną jie labai gerai matysis ir, žinoma, nebus apsaugoti nuo aplinkos poveikio.

301100 SON

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 4.90€