ratlankiu-valiklis-wheel-clean-400ml

Dėka koncentruotos formulės, MOTUL Wheel Clean valiklis efektyviai tirpina riebalus, alyvą ir stabdžių dulkių apnašas ant ratlankių, nepažeidžiant dažytų ir lakuotų paviršių. Tinka visų tipų ratlankiams (aliuminio, dažytiems, chromuotiems, lakuotiems...).

Naudojimas: Užpurkšti ant ratlankio. Palikti 2 minutes ir patrinti skuduru, šepečiu ar kempine. Kruopščiai išskalauti švariu vandeniu. Jei reikia, veiksmus pakartoti ant labai įsisenėjusio purvo. Nenaudoti tiesioginėje saulės šviesoje ar ant įkaitusių ratlankių. Nenaudokite MOTUL WHEEL CLEAN jokioms kitoms motociklo detalėms valyti.

Atsargiai. Sukelia smarkų akių dirginimą. Sudėtyje yra Methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone. Gali sukelti alerginę reakciją. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Saugotis, kad nepatektų į akis, ant odos ar drabužių. Po naudojimo kruopšciai nuplauti rankas. PATEKUS I AKIS: atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lešius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis.

Sudėtis: <5% anijoninės aktyviosios pavišiaus medžiagos, <5% nejoninės aktyviosios pavišiaus medžiagos, kvapai, konservantai: Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Tūris: 400 ml

Gamintojas: MOTUL, Prancūzija

Prekės kodas 102998

Akumuliatorių į kitus miestus nesiunčiame. Atsiprašome už nepatogumus. Atsiimti galite pas mus salone.
Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 6.40€