variklio-alyva-motorex-profile-d-xl-5w30-1l-308105

Sintetinė aukštųjų technologijų variklinė alyva, specialiai sukurta GM grupės transporto priemonėms. Novatoriška Low-SAPS technologija kartu su unikaliomis mažos trinties savybėmis sumažina degalų sąnaudas ir taip sumažina teršalų išmetimą. Tinka benzininiams ir dyzeliniams varikliams su išmetamųjų dujų papildomo apdorojimo sistema ir LongLife servisu.

MOTOREX PROFILIS D-XL SAE 5W/30 yra sukurtas ir išbandytas benzininiams ir dyzeliniams varikliams su išmetamųjų dujų papildomo apdorojimo sistemomis ir LongLife paslauga, kuriems pagal ACEA reikalingas C2, C3 klampumas SAE 5W/30. Specialiai sukurtas GM grupės automobiliams. Specifikacijos ACEA C2-16 ACEA C3-16 API SN Pastabos MOTOREX PROFILE D-XL SAE 5W/30 gali būti maišomas su visomis įprastomis to paties veikimo lygio variklinėmis alyvomis. Alyva ir filtrai turi būti pakeisti pagal gamintojo specifikacijas.

117-308105

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 12.00€