pakrovejas-akumuliatoriui-automatinis-612v-6a--an6pro061206-

Pakrovėjas akumuliatoriui automatinis 6/12V 6A (      AN6PRO061206 )

Aprašymas :
Automatinis įkroviklis 6 / 12V 6A naudojamas įkrauti, be kita ko rūgštinės baterijos su skystu elektrolitu ir 6V bei 12V švino rūgštinės automobilių baterijos, įsk. nereikalaujančios priežiūros VRLA baterijos: AGM ir GEL. Prijungęs įkroviklis automatiškai nustato akumuliatoriaus tipą, įtampą ir talpą.
Svarbiausios savybės:
Automatinis įtampos palaikymo režimas. Kai tik akumuliatoriaus įkrovimo ciklas bus baigtas, įkroviklis automatiškai persijungs į šį režimą. Remiantis nedideliais akumuliatoriaus įtampos kritimais, įkroviklis švelniai koreguoja mažą akumuliatoriaus maitinimo srovę. Šiuo režimu akumuliatorių galima prijungti prie įkroviklio ilgesniam laikui.
12 V baterijos regeneravimo režimas. Šis režimas skirtas efektyvių, tačiau labai išsikrovusių baterijų (7,5–10,5 V) įkrovimui. Įjungus akumuliatorių, impulsas kraunamas, kad būtų atkurtas jo efektyvumas. Įtampai pasiekus 10,5 V, įkroviklis persijungia į „įprastą“ įkrovimo režimą.
Tai leidžia jums įkrauti daugumą akumuliatorių, kurių talpa yra 1,2 - 100Ah
Tai neturi neigiamos įtakos akumuliatoriaus veikimui
Jis veikia efektyviai, nepriklausomai nuo sezono ar aplinkos temperatūros
Skaitomas dviejų spalvų šviesos diodas leidžia greitai peržiūrėti įkrovimo procesą

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 40.00€