variklio-alyva-motul-ngen-hybrid-0w8-1l--mazda-toyota-

VARIKLIO ALYVA MOTUL NGEN HYBRID 0W8 1L ( Mazda, Toyota )

111879

Motul NGen Hybrid 0W8 alyva Nauja, tvaresnė formulė Sintetinė variklio alyva su organine baze 0W8 klasė Sukurta HEV ir PHEV Degalų taupymas JASO GLV-1 standartas Gamintojų rekomendacijos: Mazda, Toyota

Naujoji „Motul NGen Hybrid“ serija su 25 % mažesne anglies emisija pakeičia ankstesnę prancūzų gamintojo „Hybrid“ tepalų šeimą. Jis pagrįstas nauja tvaria koncepcija, kuri remiasi formule, sudaryta iš 25 % organinės bazinės alyvos (100 % atsinaujinančių augalinės kilmės sintetinių bazinių žaliavų) ir pakuotės, pagamintos iš 50 % perdirbto plastiko ir 100 % perdirbamos. Ši 0W8 variklio alyva buvo specialiai sukurta hibridinėms elektrinėms transporto priemonėms (HEV) ir įkraunamoms hibridinėms elektrinėms transporto priemonėms (PHEV), turinčioms naujausius benzininius variklius su turbokompresoriumi arba natūralų įsiurbimą su tiesioginiu arba netiesioginiu įpurškimu. „NGen Hybrid“ riboja degalų skiedimą ir vandens emulsiją bei siūlo išskirtinį tepimą šalto užvedimo metu arba pakartotinai naudojant „stop & start“ sistemą. Ši aukšto kuro taupymo alyva atitinka JASO GLV-1 standartą ir taip pat tinka akumuliatoriniams elektriniams automobiliams (BEV) su terminiu benzininiu varikliu, naudojamu kaip nuotolio prailginimo priemonė. Jis visiškai suderinamas su kataliziniais konverteriais ir kietųjų dalelių filtrais.

 

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 12.25€