hidrofobinis-purskiklis-shiny-garage-wet-protector-1l-13201z

Hidrofobinis purškiklis Shiny Garage Wet Protector 1L 13201Z

13.201Z SHINY ( L8 )

Hidrofobinis purškiklis, kuris yra nanodalelių, polimerų ir SiO2 derinys. Jis greitai tepasi tiesiai ant šlapio automobilio ir puikiai atstumia vandenį net iki 10 plovimų. Sudėtyje yra vandenį minkštinančių ingredientų, kurie apsaugo nuo dėmių susidarymo. Turi malonų kvepalų kvapą.

Greičiausias būdas suteikti automobiliui stiprią hidrofobinę savybę – šiuo purškalu užpurkšti šlapią dažų dangą, nuplauti ir išdžiovinti automobilį. Kas gali būti lengviau? Shiny Garage Wet Protector yra nanodalelių, polimerų ir SiO2 derinys. Jį aktyvuoja vanduo ir suformuoja stiprų ryšį su paviršiumi, taip pat turi apsaugines ir puikias hidrofobines savybes. Galima naudoti kaip atskirą produktą arba pagerinti vaškų, sandariklių ir kvarcinių/keraminių dangų atsparumą vandeniui. Sudėtyje yra vandenį minkštinančių ingredientų, kurie apsaugo nuo dėmių susidarymo. Išlaiko savo savybes iki 10 plovimų. Turi malonų kvepalų kvapą. Dėmesio: Nepurkškite hidrofobinio purškalo ant karštų dažų arba tiesioginiuose saulės spinduliuose, neleiskite išdžiūti ant paviršių.

 

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 18.00€