profesionalus-padangu-juodiklis-tyre-dressing-kenotek-5l-riebiŲ--padangŲ-efektas

Silikoninė padangų priežiūros priemonė "Tyre dressing". Šis Silikoninis juodiklis išsilaiko ilgiau nei kiti pagaminti vandens pagrindu  . Atgaivina padangų ir plastikinių dalių išvaizdą. Suteikia ilgai išliekantį blizgesį, atstumia vandenį ir nešvarumus. Produktas neskiedžiamas. Naudojimas: padangas galima dengti purkštuku, kempine arba šepečiu. Nenaudoti ant vairo ar pedalų.

''RIEBIŲ '' PADANGŲ EFEKTAS

TYRE DRESSING Atgaivina padangasir plastikinesdetales.Produkto aprašymas: TYRE DRESSING atgaivina padangas ir plastmasines dalis. Turi ilgalaikis aukšto blizgesio efektą.Savybės:TYRE DRESSING yra tirpiklių pagrindu..TYRE DRESSINGatstumia vandenį ir nešvarumus.Nurodymai kaip naudoti:TYRE DRESSING paruoštas naudoti produktas. Jis gali būti naudojamassu purkštuvu, kempine arba teptuku.Netepkite ant vairo, pedalų ir padangų protektoriausSpecifikacija:Išvaizda: bespalvis skystisTankis (20 º C): ca. 0,750Korozijos duomenys / atsargumo priemonės:Naudotis SDL(saugos duomenų lapu).
CID4315

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 65.00€