opel-ausinimo-skystis-koncentratas-5-l-1940678

Šio aušinimo skysčio gamyba nutraukta!
Alternatyva:
VALCO aušinimo skystis

Dex-Cool - originalus, aukščiausio lygio, prailginto veikimo (longlife) aušinimo skysčio koncentratas OPEL, VAUXHALL, SAAB, BUICK, CHEVROLET ir kitiems GM automobiliams. Skiedžiamas vandeniu, santykiu 1:1. Apsauga nuo užšalimo iki -38°C.

GM detalės kodas: 93165162
Katalogo kodas: 1940678
Specifikacija: GMW3420 (pakeitė ankstesnę GM specifikaciją GM6277M)

Spalva: Oranžinė
Talpa: 5L

ATSARGIAI! Kenksminga prarijus. Įtariama, kad gali pakenkti negimusiam kūdikiui. Gali pakenkti organams (inkstai), jeigu medžiaga veikia ilgai arba kartotinai. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Prieš naudojimą gauti specialias instrukcijas. Neįkvėpti garų, aerozolio. Mūvėti apsaugines pirštines/dėvėti apsauginius drabužius/naudoti akių (veido) apsaugos priemones. PRARIJUS: nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ, kreiptis į gydytoją. Turinį ir talpyklą šalinti pavojingų ar specialiųjų atliekų surinkimo punktas, pagal vietinį, regioninį, nacionalinį ir (arba) tarptautinį reglamentą.
Sudėtyje yra etandiolis; etilenglikolis; 2-etilheksanrūgštis, natrio druska

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.