langŲ-plovimo-skystis-vasarinis-extreme-4-l-272405--preke-nesiunciama-

ŠI PREKĖ NESIUNČIAMA PER SIUNTŲ TARNYBAS

Vasarinis automobilio stiklų plovimo skystis. Paruoštas naudojimui. Gaivaus jūros kvapo.

Dėl specialiųjų paviršiaus aktyviųjų medžiagų naudojimo skystis pasižymi puikiomis plovimo savybėmis, užtikrinančiomis optimalų matomumą ir didesnį saugumą. Veiksmingai pašalina vabzdžių liekanas. Gaivaus kvapo.

SONAX EXTREME vasarinis stiklų ploviklis, skirtas automobilio stiklų ir žibintų valymui. Dėl sudėtyje esančių specialių aktyviųjų pavišiaus medžiagų veikia daug greičiau ir efektyviau.

Pašalina vabzdžių, smogo, silikono, alyvos liekanas ir kitus kelio teršalus. Dėl didelio efektyvumo padidėja saugumas kelyje net esant labai blogoms oro salygoms. Saugus dažytiems, guminiams ir plastikiniams paviršiams.

Nesukelia žibintų paviršiaus trūkinėjimo.

Puikiai tinka Matrix LED, lazeriniams ir ksenoniniams žibintams. Taip pat tinka vėduokliniams purkštukams ir visiems modernių valytuvų tipams. Sudėtyje esantis glicerinas palaiko valytuvų gumų elastingumą.

NAUDOJIMAS: Skystis paruoštas naudojimui - pilkite į stiklų apiplovimo bakelį automobilyje.

Sudėtyje yra kartaus skonio priedų apsaugai nuo vaikų.

Sudėtis: <5% anijoninės aktyviosios pavišiaus medžiagos, kvapai, methylisothiazolinone, benzisothiazolinone, sodium pyrithione, phenoxyethanol.

Atsargiai. Sudėtyje yra 2-methylisothiazol-3(2H)-onas. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Mūvėkite apsaugines pirštines. PATEKUS ANT ODOS: Plauti dideliu vandens kiekiu. Jeigu sudirginama oda arba ją išberia: kreiptis į gydytoją. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Turinį/talpą išpilti (išmesti) - šalinti pagal vietines / regionines / nacionalines / tarptautines taisykles.

Tūris: 4L

Gamintojas: Sonax GmbH, Vokietija

02724050-490

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 3.64€