stiklu-koncentr-vasarinis-250-ml-1100

Langų plovimo skysčio koncentratas 1:100, 250 ml. Pašalina vabzdžių liekanas, dulkes, tepalų apnašas, riebalus. Saugo paviršių. Skleidžia gaivinantį aromatą.Koncentratas nekenkia lakui, plastikui, valytuvų gumoms. Skiedimo santykis 1:100. Koncentrato buteliukas yra su patogia dozavimo talpykla. Vienos dozatoriaus talpos pakanka 2,5 litro paruošto naudojimui ploviklio. Buteliuko turinio užtenka, paruošti 25 L langų plovimo tirpalo.

NAUDOJIMAS: Lengvai pasukite dangtelį ir pripildykite buteliuko galvutę-dozatorių skysčio nestipriai spausdami buteliuką. Nuimkite dangtelį ir supilkite skystį į 2,5 litrų talpą su vandeniu. Šalto sezono metu langų plovimo skysčio koncentratas turi būti maišomas su užšalimą stabdančiais priedais.

Atsargiai. Sukelia smarkų akių dirginimą. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. PATEKUS Į AKIS: Atsargiai plauti vandeniu kelias minutes. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Jei akių dirginimas nepraeina: kreiptis į gydytoją. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą ar jo etiketę. Turinį/talpą išpilti (išmesti) - šalinti pagal vietines / regionines / nacionalines / tarptautines taisykles.

Sudėtis: Anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos (<5%), natrio tripolifosfatas (<5%), EDTA druskos (<5%), kvapiosios medžiagos (limonene), konservantas 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol / methulchloroisothiazolinone / methylisothiazolinone.

Tūris: 250 ml

Gamintojas: AD Baltic, Lietuva.

SCREENWASH SUMMER AD CONC. 250ML

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 2.15€