xado-priedas-ex120-automatinems-pavaru-dezems-tubele-9-ml--10331-

XADO PRIEDAS EX120 automatinėms pavarų dėžėms -tubelė 9 ml ( 10331 )

Apdorojant automatines pavarų dėžes ant besitrinančių metalo porų paviršių (krumpliaračių, guolių, skirstytuvų, sankabų) susidaro metalokeramikos sluoksnis, išauginantis naują paviršinį metalo sluoksnį. Revitalizantas universalus, tinka visoms automatinės transmisijoms tame tarpe Tiptronic®, Steptronic®, CVT; DSG su šlapia vienguba arba dviguba sankaba ir t.t.

Pranašumai

  • Atstato ir apsaugo nuo dilimo besitrinančias metalo detales;
  • Pašalina paviršinius defektus;
  • Padidina mechanizmų patikimumą ir prailgina tarnavimo laiką;
  • Palengvina darbą esant ekstremalioms apkrovoms;
  • Apsaugo detales nuo susidėvėjimo esant per mažam tepalo lygiui.

Dozavimas:

Alyvos kiekis l 5-8 9-12 13-15
Specialių švirkštų kiekis (8 ml), vnt. 1 2 3
Apdorojimo schema Vienkartinis Vienkartinis Vienkartinis

Pastaba:

Revitalizacijos procesą žymi pagerėjęs automatinės pavarų dėžės darbas (triukšmo sumažėjimas, sklandesnis pavarų perjungimas) nuo pirmų kilometų po apdorojimo.

Revitalizantas suderinamas su visais automatinių pavarų dėžių skysčiais: Dexron®, Mercon®, Mopar®, CVN ir kt. Tarp skysčių ir revitalizanto nevyksta jokia cheminė reakcija, o taip pat nesumažinamas jų klampumas, frikcinės ir kitos fizikinės-cheminės savybės. Apsauginis sluoksnis formuojasi ant kiekvieno mechanizmo darbinio paviršiaus, tačiau jej mechanizmas yra kritinės būklės (nusidėvėjimas 100%) būtina pakeisti šias nusidėvėjusias detales.

Pakuotė

Tubelė 9 ml XA 10331

Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 14.00€