profiline-zibintu-apsaugine-danga-5-ml-sonax-276541

Tai plastikinių žibintų keramikos apsauga, naudojama po žibintų poliravimo.
SAVYBĖS:
- Suteikia ilgalaikę apsaugą nuo aplinkos poveikio ir UV spindulių iki 1 metų.
- Saugo nuo išblukimo.
- Tinka naudoti norint atnaujinti žibintus prieš tai jų nepoliravus. Tokiu atveju žibintas turi būti labai gerai nuvalytas: neturi likti jokio purvo, vaško ar kitokių nešvarumų.
- Jeigu norite patikrinti ar priemonė dar apsaugo žibintus - užpilkite vandens. Jei vanduo gražiai nubėga reiškia apsauga dar yra.
- Turi OSRAM laboratorijos patvirtinimą.
- paketėlis  5ml.
NAUDOJIMAS:
- Užpilkite priemonės ant poliravimo servetėlės ir plonai paskirstykite ant žibintų.
- Palaukite kelias minutes, kol skystis beveik visiškai išgaruos.
- Nuvalykite paviršių su mikropluošto servetėle, kad neliktų "dryžių".
- Baigę darbus leiskite priemonei sukietėti bent 1 valandą (idealu 4 valandas). Per šį laikotarpį ant žibintų neturi pakliūti vandens.
-
PAVOJINGA. Degūs skystis ir garai. Dirgina odą. Smarkiai pažeidžia akis. Gali sukelti ilgalaikį kenksmingą poveikį vandens organizmams. Jei reikalinga gydytojo konsultacija, su savimi turėkite produkto talpyklą arba jo etiketę. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių/žiežirbų/atviros liepsnos/karštų paviršių. - Nerūkyti. Naudoti tik lauke arba gerai vėdinamoje patalpoje. Naudoti akių apsaugos priemones/mūvėti apsaugines pirštines. PATEKUS ANT ODOS: plauti dideliu vandens kiekiu. PATEKUS Į AKIS: kelias minutes atsargiai plauti vandeniu. Išimti kontaktinius lęšius, jeigu jie yra ir jeigu lengvai galima tai padaryti. Toliau plauti akis. Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ/ kreiptis į gydytoją. Jeigu sudirginama oda, kreiptis į gydytoją. Turinį/talpą išpilti (išmesti) - šalinti pagal vietines / regionines / nacionalines / tarptautines taisykles. Produkto hidrolizės metu išsiskiria metanolis. Metanolis yra toksiškas, jei yra įkvėpiamas, praryjamas arba patenka ant odos. Gali pakenkti organams. Yra ypač degus. Dujų įkvėpimas gali pakenkti sveikatai. Sudėtyje: Titano tetrabutanolatas, Polimeras iš tetra-n-butiltitanato ir vandens.

Gamintojo kodas 276541
Prekės ženklas SONAX
Tūris, ml 50 (10x5ml)
GHS Degieji skysčiai (3 pavojaus kategorija)
GHS Smarkus akių pažeidimas (1 pavojaus kategorija)
GHS Odos dirginimas  (2 pavojaus kategorija)
GHS Pavojinga vandens aplinkai (4 lėtinio pavojaus kategorija)
EAN kodas 4064700276543, 74020959
Jeigu prekės nėra sandėlyje, jos pristatymas iki mūsų sandėlio gali užtrukti 0-2 d.d.

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.

Kaina: 2.50€