Šampunas-koncentratas-su-carnauba-vasku-q11-2-l

Aprašymas :
Dozavimas: 40 ml. Produkto - 5 litrai vandens.
Produktas skirtas visų tipų autotransporto priemonėms plauti. Šampūne yra karnauba vaško, kuris padengia plaunamus paviršius nematomu sluoksniu, apsaugančiu nuo purvo. Dėl sudėtyje esančių biologiškai skaidžių tenzidų šampūnas puikiai valo ir gerai putoja. Efektyviai tirpdo kelio purvą ir apnašas bei vabzdžių liekanas Kaip naudoti: ištirpinkite 40 ml. Šampūno į 5 litrus vandens, išmaišykite, plaukite automobilio kėbulą su kempine, po to nuplaukite tiesioginio vandens srove. Pabaigoje automobilio kėbulą nusausinkite odine šluoste.

Kai automobilis jau švarus ir sausas, ateina eilė vaškavimui. Ši procedūra taip pat atliekama rankomis, naudojant itin kokybišką „Carnauba“ vašką. Amerikoje iš tam tikrų medžių išgaunamas vaškas specialiomis kempinėlėmis įtrinamas į visas dažytas kėbulo dalis. Kai vaškas nudžiūva ir paviršius pasidaro matinis, specialia šluoste vaškas nuvalomas, įtrinant jį į kėbulą ir taip suteikiant paviršiui blizgesio efektą. Tai – ne sudėtingas, tačiau ypatingo kruopštumo reikalaujantis procesas: jei liks vašku nepadengtų paviršių, saulėtą dieną jie labai gerai matysis ir, žinoma, nebus apsaugoti nuo aplinkos poveikio.

  011126

Prieš užsakydami detalę įsitikinkite ar ji bus tinkama jūsų automobiliui. Jei abejojate dėl pasirinkimo, prašome kreiptis į pardavimo konsultantą dėl patikslinimo.